Echipa

În spatele comunității Resurse Părinți sunt mame cu experiență interesate de parenting, mâncare sănătoasă și tot ce ține de lumea părinților și copiilor.

Laura Herman

Fondator

Mamă de două fete în primul rând, mi-am dedicat timpul creșterii lor pentru că asta îmi aduce cea mai mare bucurie. Consider că parentingul nu poate fi perfect și că educându-ne copiii, ne educăm în primul rând pe noi încercând să rupem tiparele vechi care nu ne mai ajută în viața de părinți.

Resurse Părinți a pornit de la ideea de resurse educaționale pentru lucrul părinte-copil. Vizăm foarte mult resursele vizuale care au un impact mult mai mare asupra copiilor, dar și adulților. Doresc împreună cu echipa mea să aducem noi metode alternative de învățare în România care să ajute la dezvoltarea holistică a copiilor și familiilor în general.  

Irina Pache

Partener

Mă numesc Irina Pache și sunt profesor pentru învățământul primar și preșcolar. Mi-am dorit să pot schimba ceva în bine, în învățământul românesc, așa că la 22 de ani am devenit învățătoare, promovând examenul de titularizare cu nota 10, în București. Am crescut timp de 4 ani o generație minunată de elevi, în sistemul de stat, apoi alți 2 ani o clasă din învățământul particular.


Din anul 2017 sunt mămică și aceasta este cea mai mare binecuvântare din viața mea! În timp ce mă ocup de creșterea fetiței mele, mă implic în diverse proiecte educaționale, de acasă. Educația copiilor rămâne pasiunea mea principală, domeniul în care simt că mă regăsesc și pot fi de folos. Pun foarte mare accent pe cucerirea elevilor pentru învățare și pe dezvoltarea lor complexă, ca suflete unice și minunate. Consider că scopul nostru, ca părinți și profesori, este de a crește copii fericiți și bogați în interior, nu doar copii cu rezultate bune!

Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită. (Antoine de Saint-Exupery)

Cristina Ioniță

Contributor

Descrierea mea este simplă: mama de fată, jurnalist și dependentă de zâmbete. Îmi asigur doza de vorbă și buna dispoziție zilnice prin emisiunea matinală de la un post de radio local, respectiv Radio Minisat, Târgoviște. 

Provocarea cea mai mare a devenit pentru mine a învăța constant și a încerca să fiu un părinte cât mai bun pentru fiica mea. Astfel, căutând continuu resurse pentru îndeplinirea misiunii stabilite pe linie de parenting, am ajuns la resurseparinti.ro, cu care am rezonat din prima clipă și pentru care mi-am pus “la bătaie” calificarea dobândită după Facultatea de Jurnalism și cei peste 10 ani de radio.

Dar, asemeni tuturor părinților, am în fiecare zi de învățat de la “micul profesor” de-acasă. Ce lecții îmi predă zilnic, promit a vă împărtăși aici…

Mădălina Alexandra Popescu

Contributor

Mă numesc Mădălina Alexandra Popescu sunt psihoterapeut cu drept de liberă practică, membru în Colegiul Psihologilor din România. Am absolvit Facultatea de Psihologie, un master în consilierea copilului și a familiei la Universitatea București, dar și o formare în psihoterapie integrativă în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă din București. Dețin experientă în psihoterapia copilului, în psihoterapia adultului si în psihoterapia de familie.

Cand vine vorba de copii râd împreună cu ei, învăț de la ei, mă bucur de reușitele lor, eu îi ajut să-și afle superputerile și să le foloseasca cu folos oriunde s-ar afla.

În profesia mea mă motivează potențialul oamenilor mari și mici de a se dezvoltă personal în ciudă tuturor dificultăților prin care au trecut.