Vă mulțumim pentru accesarea site-ului https://resurseparinti.ro – Resurse Parinti

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor și serviciilor vizualizate pe site-ul https://resurseparinti.ro – Resurse Parinti implică acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

https://resurseparinti.ro – Resurse Parinti este sub controlul și este operat de: Rond Electric S.R.L cu sediul în București, România.

Rond Electric SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare fără notificare prealabilă, orice modificare devenind efectivă și producând efecte începând cu momentul postării lor pe acest Site. Accesând pagina Termeni și condiții puteți lua cunoștință de cea mai recentă versiune a acestora.

Rond Electric SRL va avea dreptul să schimbe, suspende, înceteze sau restricționeze folosirea Site-ului în tot sau în parte, în orice moment, pe bază de motiv întemeiat și fără nici o notificare, Rond Electric SRL neputând fi ținută răspunzătoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizează acest Site.

Atunci când accesați Site-ul declarați că sunteți de acord să folosiți acest serviciu numai în scopuri legale. Mai exact vă obligați să:

a) nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu veți permite sau nu veți autoriza vreo terță persoană să folosească Site-ul pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenințător, agresiv, defăimător, rasistă etc;

c) nu veți desfășura și nu veți permite desfășurarea activităților de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violează securitatea Site-ului, a sistemelor sau rețelelor serverelor pe care acesta este menținut pot fi actionați în instanță, civil și penal;

Conexiuni către alte site-uri

Site-ul poate conține anumite conexiuni către pagini de Internet ale unor terțe părți. Prin accesarea conexiunilor către alte site-uri vă asumați răspunderea de a respecta termenii și condițiile ce guvernează site-urile respective.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizată pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorilor Site-ului și nu implică sprijinirea de către Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri și nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

Persoane imputernicite

Așa cum am arătat mai sus, când va fi necesar din motive organizatorice, s-ar putea sa angajăm terțe părți ca să proceseze sau să analizeze datele pe care le colectăm prin acest site, inclusiv datele personale ale dumneavoastră. De exemplu, site-ul poate fi întreținut sau găzduit de o agenție specializata de servicii IT, și oricare dintre promoții poate fi administrată/desfășurată prin intermediul unei agenții specializate de promovare a vânzărilor, ce are calitatea de persoană împuternicită. În plus, dacă plasați o comandă pentru un produs sau un serviciu, s-ar putea să dăm datele personale furnizorilor sau altor terțe părți, pentru a facilita plata sau livrarea unui asemenea produs sau serviciu. Acești furnizori și alte terțe părți sunt obligați prin contract să nu folosească datele dumneavoastră personale în nici un alt fel decât cel pe care l-am precizat, iar identitatea lor vă va fi dezvăluită încă de la început, astfel încât să vă puteți manifesta acordul sau dezacordul, în deplină cunoștință de cauză.

Protecția datelor personale și a vieții private

Prin accesarea Site-ului și/sau completarea formularelor de pe Site sau dezvăluirea datelor cu caracter personal prin orice altă metodă prevăzută pe Site, fiecare utilizator își exprimă acordul expres și neechivoc pentru ca Rond Electric să acceseze datele sale personale, inclusiv a celor stocate pe rețele de socializare (gen Facebook, Twitter, etc), să trimită email-uri utilizatorului, să posteze pe Wall, să acceseze informațiile de profil de pe Facebook sau altă rețea de socializare, precum și să le stocheze și utilizeze. Toate acestea vor putea fi incluse în baza de date a site-ului Resurse Parinti.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Rond Electric SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează utilizatorul despre utilizator, un membru al familiei utilizatorului ori o altă persoană. Scopul prelucrării datelor este „reclamă, marketing și publicitate” și “servicii de comunicații electronice”.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului https://resurseparinti.ro – Resurse Parinti, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Rond Electric sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul https://resurseparinti.ro – Resurse Parinti, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de mail contact@resurseparinti.ro

Nicio reproducere a oricărei părți a acestui site nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale și nici nu poate fi modificată sau folosita în alte lucrări, publicații sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tipărit, sau postată pe alt site fără acordul prealabil al administratorilor acestui site.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Rond Electric SRL. În cazul unor eventuale conflicte între Rond Electric SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea de pe site-ul https://resurseparinti.ro – Resurse Parinti

Prin accesarea și folosirea Site-ului, confirmați că ați citit și acceptat acești termeni și condiții. Utilizarea Site-ului de către dumneavoastră implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm încetați navigarea pe acest Site.