cadouri de Crăciun
Family Time, Resurse părinți

+40 cadouri de Crăciun pentru copii – handmade, produse în România

Nimic nu e mai frumos decât bucuria copiilor când descoperă cadouri de Crăciun. Însă pe cât de mare e bucuria lor, pe atât de greu poate fi să alegem un cadou potrivit. 

Mamele din Comunitatea Work At Home Moms ne propun mai multe cadouri superbe, handmade, produse în România.

Haine Handmade pentru copii – cadouri de Crăciun 


„Numele meu este Alina, am 31 de ani și sunt mămică de 2 ani și 5 luni a unei prințese minunate, Sofia Victoria, care ne umple inima și casa cu veselia și energia ei. Pasiunea mea este tricotatul și croșetatul. Imi place cel mai mult sa lucrez hainuțe pentru copii, dar și jucării.” 

haine copii handmade
haine handmade copii
caciula si fular handmade copii
jucarii handmade crosetate

„Am început să tricotez prima oară pentru fetița mea, după care am primit comenzi de la rude și prieteni și ușor ușor s-a transformat într-un bussines. Calitatea produselor mele este foarte importantă pentru mine și fac tot posibilul pentru a le oferi clienților mei produse lucrate din materiale de calitate, precum merino baby, acril baby antipilling sau merino cu bumbac. Jucăriile sunt umplute cu superball, și au ochisori cu prindere cu siguranta.”


Handmade4them

„Prin Handmade4them am creat un univers al produselor ce sunt gândite în primul rand pentru binele copilului tau. Fie că este vorba despre BOTEZ , SESIUNE FOTO sau OCAZIE SPECIALĂ, ele sunt moi, din materiale naturale astfel incât bebelusul tău să se simtă liber. La noi poți găsi rochițe, salopete, paltonașe ce imbină împletitura din fire de calitate cu materiale precum bumbac , tweed, lână.”

cadouri craciun rochita
cadou handmade craciun
haine handmade copii


Kraftelier

„Kraftelier este o afacere de familie, un mic atelier de creație vestimentară pentru copii între 0 si 6 ani. Kraftelier a apărut ca o necesitate, când a apărut baiețelul nostru în familie. Ne doream haine colorate, dar și frumoase și comode. Toate hainele realizate de noi sunt din cele mai bune materiale pentru pielea lor, certificate Oeko Tex, croite cu grija pentru fiecare client în parte. Predominant realizăm pe comanda produsele, dar avem si stocuri pentru unele produse.”

cadou handmade copii
rochie handmade copii
salopeta handmade copii



Luana’ s Boutique

„Eu sunt Luana, am aproape 35 de ani și sunt mămica unui baiețel în vârstă de aproape 6 anișori și a unei fetițe de doar 2 lunițe.
Cochetez cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realizam hainuțe păpușilor, și cred ca mostenesc această pasiune de la mama și bunica mea cărora le mulțumesc pentru asta. Încerc să evoluez cu fiecare hăinuță realizată, îmi doresc ca la începutul anului viitor să particip la un mare targ în domeniu: Baby boom sau Baby expo.”

cadouri Craciun copii
cadouri handmade Craciun copii
cadouri Craciun copii



Aliah

„Proiectul meu, Aliah, a început din dorința de a crea pentru mine ceva ce mi-aș fi dorit să existe și de a ieși din rutină. Mereu am avut o atracție către zona de fashion dar către cel oarecum atipic, colorat dar nu kitch, e o linie fină pe care îmi place să cred că o stăpânesc destul de bine, nu perfect, neavând studii.

Sunt îndrăgostită iremediabil de fuste, de culoare, de energie pozitivă, asta găsiți pe pagină.”

cadouri Craciun copii
cadouri Craciun copii
cadouri craciun copii



Atelier Zitellu

„Sunt Mădălina Pătrașcu, mămică a doi copii frumoși, Andrei 6 ani si Eliza 3 ani (în curând). Prezentându-mă astfel cred că spune multe despre mine și mica mea afacere. Totul a inceput cu copiii și se invârte în jurul lor. Cred că atunci când devenim mămici prindem un curaj și o inspirație de care nu știam că suntem capabile. Dorința de a crea hăinuțe pentru copii a apărut atunci când fetița mea a împlinit cam 2 anișori. Voiam să fiu eu cea care îi facea hăinuțe, iar expresia ei când spune “Mami ata ai fatu tuuuuu petu mine?” e o mega răsplată.”

cadouri Craciun copii
cadouri Craciun copii
cadouri Craciun copii



Handmade by Ionela

Eu sunt Ionela, mama Ralucăi, o minune de fetiță isteață și talentată. Pasiunea mea este să realizez pentru copii hăinuțe și jucării unicat, croșetate sau tricotate manual. Materialele folosite sunt moi, fine, de calitate superioară, special concepute pentru pielea delicată a bebelușilor -lâna merino, bumbac, acril premium.”

cadouri craciun copii
cadouri craciun copii
cadouri craciun copii

De ce să folosiți hăinuțe si jucarii realizate handmade când piețele si magazinele sunt pline de lucruri ieftine ,unele venite din China?
Păi tocmai de aceea, pentru ca noi vă putem crea produse unicat, personalizate, menite sa lupte putin cu chinezăriile și industrializarea, să iasă din tipare și să corespundă pe deplin dorințelor și imaginației dumneavoastră. Puteți fi propriul designer  , puteti alege de la model și dimensiuni până la materiale, textura, combinații de culori, aplicații. Avem maximă atenție și grijă pentru detalii, dragoste pentru frumos, pasiune și dăruire, iar pe lângă tot ce am enumerat până acum, împletim in ele și un strop de suflet.



TiaaKids

„”Bunul cel mai valoros pe care îl putem dobândi în zilele noastre este liniștea”. Eu mi-am găsit liniștea în atelier, alături de mama mea, al cărei ucenic sunt de aproape un an, de când am pus bazele acestui proiect unde am amenajat și un mic showroom pentru cei care vor să vadă, să probeze sau să își personalizeze produsele. Învăț să aleg materialele, să croiesc, să cos și să beneficiez din plin de cei aproape 50 de ani de experiență ai mamei mele in domeniul croitoriei.

Fetele mele, Andrada de 18 ani și Ariana de 2 ani, îmi oferă toată energia de a merge mai departe.”

pardesiu handmade
Pardesiu Nami: Pardesiu de primăvară-toamnă, dublat cu căptușeala vegetală, fără guler, cu mâneci 7/8, tip clopot. Închidere cu nasturi.
cadou Craciun rochie handmade
Rochiță din bumbac si fâșii de tul crem, portocaliu si grena accesorizată cu un cordon din tul verde. Închiderea se face la spate cu un fermoar ascuns. Pentru confort, am dublat-o cu o căptușeală din bumbac care nu încălzește pielea copilului si care creează acel foșnet plăcut asemănător celui facut de adierile de vânt printre frunze.
rochita Craciun cadou
Rochiță veselă creată dintr-un material moale, foarte plăcut la purtat. Desenul reprezinta o combinatie de flori și păsări fantastice în stil tradițional rusesc, în culori vii, pe fundal negru. Închiderea se face cu nasturi dispuși pe toată lungimea spatelui. Croiala lejeră face rochița ușor de purtat chiar și atunci când joaca este în toi.

Pantofi pentru copii – MaM Shoes

„Cu pantofiorii MaM Shoes By Aylin, copilul dumneavoastră pășește ușor și sigur!
Disponibili la comanda pentru marimile 17-28.

  • Fetele pantofiorilor sunt realizate din piele moale naturala de bovina.
  • Formă anatomică ce conferă suficient spatiu degetelor oferindu-le astfel mobilitate în mișcare și posibilitatea unei dezvoltări naturale.
  • Captuseala pantofiorilor este antiperspiranta si antibacteriana (tabacita vegetal fara tanini sau substante toxice-fara crom).
  • Talpa este fabricata din cauciuc termorezistent, foarte flexibila(poate fi indoita in totalitate), anti-derapanta si este rezistenta la abraziune, fiind ideala pentru primii pasi ai copiilor.
  • Se pot personaliza in functie de dorintele clientului, modelele realizandu-se din piele normala sau piele intoarsa.
  • Culori disponibile-vezi paletarul de culori (peste 60 culori).
  • Piele 100% naturala.
  • Fabricate in atelierul nostru din Romania.
  • Durata de executie 7 zile.”

cadou craciun copii


Jucării, accesorii și decorațiuni pentru copii – cadouri de Crăciun


Accessories by Ioana Fodor

„Proiectul meu de suflet a prins viață în luna martie 2017 din dorința de a-mi petrece mai mult timp alături de copii și în același timp să fac ceea ce-mi place foarte mult: accesorii pentru întreaga familie.La inceput realizam papioane, însă pe parcurs iubind provocările am început să realizez bentițe de cap pentru fetițe, cordeluțe, agrafe, borsete, rucsacuri, gentuțe, portfarduri, cravate pentru copii, si multe alte accesorii care oferă un plus de valoare ținutelor.

Când sunt în atelierul de creație, mă simt ca într-o lume de poveste! În spatele fiecărui accesoriu există o poveste minunată, și mă bucur enorm de mult că pot face parte din ea.

Handmade-ul pentru mine înseamana CREAȚIE, IMAGINAȚIE și LIBERTATEA de a personaliza accesoriile după preferințele clienților! Accesoriile se pot realiza pe culoarea, modelul sau imprimeul dorit!”

accesorii cadou Craciun
accesorii copii Craciun
accesorii copii



Baby Senses

„Sunt Mara, mama unei fetițe de 3 ani, și al unui băiat ce urmează să vină pe lume în curând.
Am renunțat la cariera în domeniul economic deoarece nu mă mai împlinea din niciun punct de vedere, și am îndrăznit să încerc ceva nou ce îmi aduce bucurie și mai mult timp disponibil pentru copiii mei.


Așadar, mă ocup de confecționarea jucăriilor educative pentru copii, cărți textile cu activități personalizate, decorațiuni handmade, ornamente pentru Crăciun și alte produse handmade.”

cadou Craciun carte senzoriala
carte senzoriala cadou Craciun
bradut fetru cadou Craciun
decoratiune fetru craciun

DDCOR Colorează lumea

Ma numesc Alina Smarandache. Am fost de profesie economist, absolventa de Finante-Banci si master in asigurari, am lucrat timp de 15 ani in companii cu capital strain: fonduri de investitii, fonduri de pensii, asigurari, piete de capital si multe altele.

Acum am 38 de ani si doi copii: Ioana (11 ani) si Radu (10 ani). Eu sunt, de 5 ani de zile, DDcor Coloreaza Lumea – figurine din ipsos de pictat pentru copii. Iata de ce fiecare copil ar trebui sa incerce macar o data sa pictura pe figurine din ipsos:

  • stimuleaza creativitatea si relaxeaza
  • ofera o modalitate placuta de petrecere a timpului liber
  • pot fi folosite in cadrul unor proiecte realizate la scoala pe diverse teme, exemplificand elemente din natura, animale, mijloace de transport etc.. Pictandu-le copiii au ocazia sa se familiarizeze mai bine cu elementele respective si sa asimileze mai usor informatiile prezentate la clasa.

cadou Craciun copii
figurine ipsos cadou Craciun
cadou Craciun copii



Cufărul lui Matei

„În #CufarulluiMatei găsiți o varietate de produse, atât pentru bebeluși, cât și pentru toți cei dragi acestora.
Realizăm în micul nostru atelier lănțișoare pentru suzetă, jucării pentru dentiție și coliere pentru alăptare din mărgele și litere de silicon alimentar, fără bpa, plumb, latex sau miros, prietenoase cu gingiile bebelușilor.
Totodată, gravam povești pe bănuți și plăcuțe de aur sau argint, realizam lănțișoare și brățări la comandă, după dorințele clienților”

cadou craciun copii
cadou craciun bebe



Mobilă și accesorii de cameră pentru copii – cadouri de Crăciun

Pătuțul lui Eric

Afacerea noastra, este o afacere de familie, a mea și a soțului meu, iar motivul principal al dezvoltării ei, este chiar baietelul nostru, de aici si numele ” Pătuțul lui Eric ”. Este o afacere de suflet, și am pornit pe acest drum din dorința de a realiza un patut pentru copilul nostru, exact așa cum îl visam, iar apoi, ne-am gândit ce frumos ar fi să facem cât mai mulți copii (și părinți ) fericiți, și nimic nu ne-a mai oprit.
Produsele noastre sunt făcute în totalitate hand made, din lemn masiv de pin, uscat 89%, prelucrat și finisat în totalitate. Marginile și colțurile au un finisaj de 45 grade pentru a evita accidentarea. Vopseaua pe care o folosim este non-toxică, pe baza de apă, foarte baby-friendly. Toate modelel sunt realizate astfel încât să îmbinăm conceptul Montessori cu așteptările și nevoile din zilele noastre, ale fiecărui client în parte. „

patut Montessori
patut Montessori
patut Montessori



Lenjerii de pat pentru toată familia

„Mă numesc Andreia Băncilă și am un micuț atelier unde lucrez articole textile pentru a asigura un somn cat mai confortabil copilasilor, si anume:
– lenjerii pentru patut formate din: cearceaf cu elastic, pilota, perna, fata de perna, aparatori, balachin, sistem pentru depozitare, cearceaf decor pentru patut, fundite pentru decor;
– husa pentru landou;
– saculet pentru dormit;
– baby nest;
– teepee tent;
– saculet pentru gradinita.
Materialele folosite sunt bumbac 100%, iar umpluturile folosite sunt hipoalergenice.”

lenjerii pat
lenjerii cadou Craciun


Pufănel

Am creat Pufănel pentru că odată cu băiețelul meu am redescoperit lumea plină de minuni a copiilor în care experiențe aparent banale pentru noi, lor le aduc atâta fericire. Am înțeles atunci că o jucărie este doar o cheie care deschide lumea aia fantastică, nelimitată, a imaginației și cel mai important, că orice obiect poate deveni jucărie. Unde noi vedem doar o pernă, ei pot să vadă o lume întreagă- un castel, un nor, un personaj…

Am început cu decorațiuni făcute în joacă pentru mine și apoi pentru cei apropiați. Concediul de maternitate mi-a dat totuși timp să trec de la o idee la fapte, și așa a apărut blogul Pufănel cu magazinul său de accesorii handmade. Primul gând a fost să transform hăinuțele de bebeluși în amintiri, însă am mers și mai departe”

cadou handmade copii
cadou Craciun copii
cadou handmade copii



Huggables – jucării din amintiri

„Eu sunt Victoria, o mămică care iubește hăinuțele copiilor și toate amintirile, senzațiile, imaginile cu care vin la pachet. Totul a început de la scumpa mea fetiță, care era mult prea drăgălașă în rochițele-i colorate, body-urile cu dantelă fină, blugi mici de-o schioapă cu buzunărașe minuscule!
O iubeam și o savuram în toate ținutele astea drăgălașe foc, dar ea creștea pe zi ce trecea. Și îi ramaneau mici toate, atât de repede.  Recunosc, am îmbrăcat-o de câteva ori in hainute mult prea mici, pentru că nu puteam renunța eu la ele! Erau o parte din ea! O parte din amintirile noastre prețioase: salopeta roz, pe atunci mult prea mare, cu care a venit din maternitate, căciulița caraghioasă cu care zâmbea șmecherește la un tati nedormit de trei zile,”

cadou handmade copii
jucarii Craciun copii


Cărți și o scrisoare de la Moș Crăciun – cadouri de Crăciun


 Scrisoarea lui Moș Crăciun

Mulți părinți se tem că în ziua de azi copiii se maturizează prea repede. Astfel noi îi oferim copilului tău o scrisoare personalizată scrisa chiar de Moș Crăciun pentru o copilărie lungă și plină de magie.

Moș Craciun va trimite o scrisoare personalizată cu datele copilului tau. Copilul va fi uimit de cât de multe știe Moșul despre el și se va simți unic și foarte important.

Scrisoarea și plicul vor avea elemente de la Polul Nord și sigiliul personal al Moșului. Vor spori autenticitatea scrisorii și va întări încrederea copilului că Moș Crăciun există.

Pachetele extra și wow! conțin activități crăciunești. Acestea oferă copilului tău exersarea abilităților, motricității și concentrării pe termen lung.

Pachetul wow conține un joc cu pioni, care oferă timp de calitate petrecut impreună cu familia sau prietenii. Exerseaza răbdarea, rezistența la supărare și așteptarea rândului.”

scrisoarea lui mos craciun
scrisoarea lui mos craciun


Mărunțilă și Bancnoțilă – carte de educație financiară

„O carte de educație financiară pentru publicul larg: ”Mărunțilă și Bancnoțilă” își face apariția pe piața din România, într-un format A4 – o poveste de educație financiară pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 9/10, de dimensiunile basmului la care se alătură o carte de colorat, reprezentată ca o surpriză pentru copii, cu ilustrațiile sugestive din cadrul poveștii ce așteaptă să fie ilustrate, poate și într-o manieră diferită decât cea în care a fost ilustrată de către Doriana Mărășoiu, ilustrator, colaborator al primei cărți de educație financiară pentru copii din România, publicată în regim propriu.”

carte educatie financiara

Alte idei frumoase de la mămici talentate vor urma în articolele viitoare. Spor la găsit cadouri de Crăciun ideale pentru cei mici!

Nu uitați să vă abonați la blog pentru a primi noutățile. 

Laura Herman

Mama de două fete în primul rând, mi-am dedicat timpul creșterii lor pentru că asta îmi aduce cea mai mare bucurie. Consider că parentingul nu poate fi perfect și că educându-ne copiii ne educăm în primul rând pe noi, părinții. Resurse părinți a pornit de la ideea de a aduce un nou tip de educație in România, cea în care părintele și copilul învață împreună.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns