work at home moms
Resurse părinți

Start from home – Campanie pentru prevenirea și combaterea situațiilor de dificultate ori vulnerabilitate legate de Covid-19.

„Start from home” – o invitație captivantă de a descoperi și practica meserii și meșteșuguri!

Asociația Work At Home Moms a dat start inițiativei prin care propunem un număr de 102 kituri de lucru, mamelor din segment vulnerabil.

Proiectul „Start from home”, finanțat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, pornește de la nevoia de a atenua impactul la nivel social și economic pe care îl resimt atât familiile, cât și afacerile mici în contextul pandemiei, și de a asigura activități practice legate de terapia prin artă familiilor afectate de presiunea emoțională a izolării.

Campania are și rolul de a stimula activitățile de tip Do It Yourself în vederea împlinirii misiunii WAHM.

Kiturile sunt propuse și realizate alături de mamele antreprenoare din comunitatea WAHM: impaslit, țesut, realizat bijuterii sau tablouri cu licheni, cusut, creativ, modelaj, făurit figurine de ipsos și lumânări decorative, brodat.

Scopul proiectului „Start from home” este să combată situația de vulnerabilitate, izolare și să sprijine depășirea perioadei de dificultate/anxietate.

Așadar, dacă faceți parte din segmentul țintă al proiectului: familii monoparentale, fără venituri, cu venituri mici, cu mai mult de doi copii, va așteptăm înscrierea prin completarea formularului: 
https://wahm.ro/2020/06/start-from-home/ până pe 15 iulie.

Vă invităm să dăm de veste împreună și să sprijinim real, concret și solidar persoanele afectate de situația economică și socială actuală.
*Notă: selecția pentru atribuirea kiturilor se face în urma analizei formularului de înscriere.

Au prioritate persoanele care fac parte din mai multe categorii vulnerabile.

*Tipul de kit poate diferi în mod aleatoriu.

Acesta este un proiect dezvoltat de către Asociația Work At Home Moms și susținut de programul Start ONG.

Asociatia Work At Home Moms are ca scop promovarea mamelor antreprenoare și susținerea celor care doresc să lucreze part time, project based, home based.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro.

Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Start ONG, Act for Tomorrow, Kaufland Romania

#StartOng #ImplicareaFaceDiferenta #actfortomorrow #Kaufland

Laura Herman

Mama de două fete în primul rând, mi-am dedicat timpul creșterii lor pentru că asta îmi aduce cea mai mare bucurie. Consider că parentingul nu poate fi perfect și că educându-ne copiii ne educăm în primul rând pe noi, părinții. Resurse părinți a pornit de la ideea de a aduce un nou tip de educație in România, cea în care părintele și copilul învață împreună.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns