Ateliere pentru copii

Salut!
Noi suntem Alexis și Irina, părinții a 3 copii micuți. Ne dorim să organizăm ateliere cât mai diverse și atractive pentru copii de toate vârstele, să aducem profesioniști din cât mai multe domenii pentru a crea lucruri frumoase împreună.

Vă prezentăm programul atelierelor pentru următoarele săptămâni, rugându-vă să accesați pagina noastră pentru mai multe informații Ateliere pentru copii. Locația este în Militari Residence, aproape de capătul autobuzelor 178, 278, 138. Activitățile au loc pe terasă și în grădină. Rugăm să fie prezenți doar copii și părinți sănătoși (fără simptome)!

8 mai

ora 11 (copii peste 2 ani): Atelier de gastronomie 

Copiii fac pizza, se joacă în aer liber cât se coace la cuptor, apoi o servesc la măsuțe.
Grup țintă: 8 copii cu vârsta peste 2 ani Durată: 1,5-2 h (aprox. 40 min pregătire, 30 min joacă în aer liber, 20 min servire) Locul: pe terasă (cei înscriși vor primi locația pe whats up), la măsuțe de copii (pozele sunt doar orientative); Scopuri: Realizarea unei pizza pregătind aluatul cu mânuțele proprii Prezentare: Copiii vor realiza aluatul de pizza (vor amesteca singuri ingredientele cântărite deja), îl vor întinde cu făcălețul și vor orna cu toppinguri la alegere (vă rugăm să ne spuneți dacă cel mic e alergic la vreun ingredient: sos de roșii, cașcaval, porumb, ardei kapia, piept de pui crescut cu cereale). Cât timp aceasta se va coace, ei se vor putea juca liber în grădină. La sfârșit vor putea servi sau lua acasă pizza realizată de ei Include: – toate ingredientele necesare pentru pizza, materiale de lucru (vă rugăm să le dați dvs. un șorțuleț sau bluză de schimb, suntem în perioada de probă, încă nu am investit în toate detaliile – mulțumim pentru înțelegere!) – o sticlă de apă 0,33 ml Preț: 45 lei/copil

atelier pizza

Ora 17: Atelier de artă – olărit (copii peste 3 ani)

Cei mic modelează lutul cu mâinile lor, în forme libere, apoi cu ajutor creează un obiect la algere (bol, farfurioară, cană), folosind roata olarului. La final se joacă în aer liber unii cu alții.

Grup țintă: 10 copii cu vârsta peste 3 ani Durată: 2 h Locul: pe terasă (cei înscriși vor primi locația pe whats up), la măsuțe de copii (pozele sunt doar orientative); Scopuri: Modelarea pastei de lut în mod liber și ghidat (la roata olarului) Prezentare: Copiii vor modela lutul la măsuțe, în formele dorite, apoi (cu ajutor) vor realiza un obiect la alegere, folosind roata olarului (pot crea un castronaș/o farfurioară/un bol sau o cănuță); atelierul include și joacă în aer liber Include: – lutul necesar modelării, materiale de lucru – o sticlă de apă 0,33 ml Preț: 45 lei/copil
atelier olarit copii

Vor urma:


15 mai, ora 11 (peste 3 ani): Atelier de artă – pictură pe vază de lut + joacă în aer liber.

16 mai, ora 16: Atelier muzical – percuție (peste 4 ani); 

Copiii realizează jocuri muzicale alături de Claudia, mămică și pedagog muzical cu experiență.

atelier muzica

Ora 17: Șezătoare muzicală pentru copii de la 6 luni la 4 ani

Micuții vor descoperi instrumente și se vor distra în jocuri muzicale ritmice. 

Prețul fiecărui atelier din 15 și 16 mai este de 40 lei. 

atelier muzica
Mă numesc Irina Pache și sunt profesor pentru învățământul primar și preșcolar. Mi-am dorit să pot schimba ceva în bine, în învățământul românesc, așa că la 22 de ani am devenit învățătoare, promovând examenul de titularizare cu nota 10, în București. Am crescut timp de 4 ani o generație minunată de elevi, în sistemul de stat, apoi alți 2 ani o clasă din învățământul particular. În anul 2017 am devenit mămică, un vis împlinit și o mare binecuvântare! De atunci au mai venit în viața noastră încă doi copii, așa încât nu m-am mai întors în sistemul de învățământ, ci în prezent mă ocup de creșterea lor, acasă. În același timp încerc să mă implic în continuare în diverse proiecte educaționale, să scriu și să mă dezvolt pe mai multe planuri. Educația copiilor rămâne pasiunea mea principală, domeniul în care simt că mă regăsesc și pot fi de folos. Pun foarte mare accent pe cucerirea elevilor pentru învățare și pe dezvoltarea lor complexă, ca suflete unice și minunate. Consider că scopul nostru, ca părinți și profesori, este de a crește copii fericiți și bogați în interior, nu doar copii cu rezultate bune!

Lasă un răspuns