cazuri umanitare
Recomandări

Cercul încrederii – Sprijin pentru părinții care au copii cu nevoi speciale – WAHM

O cunoaștem azi pe Felicia Tusluc care ne destăinuie povestea fetiței ei, Amma Nectaria.

„Ea e Amma Nectaria, miracolul nostru mult așteptat.
5 ani am dorit o surioară pentru Diana, fetița mea mai mare.

Intr-un final, în zi de aprilie mi se arată în vis o fetiță cu chip angelic alături de surioara ei cu numele scris pe o coală A4.

În câteva zile aveam să aflu că port în pântece o sămânță de viață. Sarcina a fost megaurmarita, controale la 2 săptămâni. Lunile treceau și noi așteptăm miracolul nostru de Crăciun.

Atunci era DPN. În ultimele 2 luni, Amma obosise să mai crească. A venit ziua cea mare , mai devreme decât o așteptam. Bebelușa noastră născută cu notă 9, începea să arate că are dificultăți. Un RMN cerebral m-a aruncat în tenebrele disperării.
Aveam să aflu ulterior de ce 🙁

Din cauza unui sindrom rar, fetița mea obosise pentru că suferise multiple AVC ischemice, iar creierașul nu se mai oxigenase și de aici o pleiadă de probleme cu care ne confruntăm de 5 ani de zile.

Datorită dorinței ei de a și depăși condiția, motivația noastră și sprijinul oamenilor frumoși, Amma face achiziții constante.

Zi după zi ne arată prin zâmbetul ei că ea VREA și POATE. Cu multă muncă dărâma pas cu pas predicțiile inițiale ale medicilor.”

O putem sprijini pe Felicia să își ajute fetița fie donând, invitând prieteni sau chiar și printr-un simplu share.

LINK-ul CAMPANIEI „Cercul încrederii – sprijin pentru părintii care au copii cu nevoi speciale”

Laura Herman

Mama de două fete în primul rând, mi-am dedicat timpul creșterii lor pentru că asta îmi aduce cea mai mare bucurie. Consider că parentingul nu poate fi perfect și că educându-ne copiii ne educăm în primul rând pe noi, părinții. Resurse părinți a pornit de la ideea de a aduce un nou tip de educație in România, cea în care părintele și copilul învață împreună.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns